Cryopreservation of Saccharomyces cerevisiae Yeast Cells Without Conventional Cryoprotective Agents
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | V. L. Ponomareva, L. G. Kuleshova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000730098 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Application of plastic strain method to determine threshold concentrations for cryoprotective substances during Saccharomyces cerevisiae yeast cell cryopreservation
за авторством: A. I. Osetskij, та інші
Опубліковано: (2007) -
Temperature effect on penetration coefficients of membranes of yeast cells Saccharomyces cerevisiae for water and Cryoprotectants
за авторством: O. V. Sakun, та інші
Опубліковано: (2008) -
Effect of intracellular trehalose on post-thaw survival of Saccharomyces cerevisiae yeast cells
за авторством: V. L. Ponomareva, та інші
Опубліковано: (2014) -
Effect of freezing regimens and preserving media containing sodium alginate on Saccharomyces cerevisiae yeast cell viability
за авторством: V. L. Ponomareva
Опубліковано: (2011) -
Kinetics of Phase Transformations During Cooling-Warming of Saccharomyces cerevisiae Cells in Alginate-Containing Cryoprotective Media
за авторством: V. L. Ponomareva, та інші
Опубліковано: (2018)