Effect of Moisture Level of Grape Germplasm on Its Viability After Using Different Methods and Terms of Hypothermic Storage
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автор: | A. I. Prystalov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000730104 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Effect of Hypothermic Storage of Rat's Embryonic Nerve Tissue on Cell Viability After Freeze-Thawing
за авторством: M. S. Plachinta, та інші
Опубліковано: (2002) -
Culturing of granulosis and cumulus cells after hypothermic storage
за авторством: I. V. Dobrunova, та інші
Опубліковано: (2008) -
Mechanisms of ATP Generation during Short-Term Liver Hypothermic Storage after Rat Preconditioning
за авторством: E. N. Tkachjova, та інші
Опубліковано: (2005) -
Cryopreservation of grape buds
за авторством: A. I. Prystalov, та інші
Опубліковано: (2020) -
Cryopreservation of insect germplasm
за авторством: L. I. Relina, та інші
Опубліковано: (2013)