Methods of analyzing gross value added in macrosystems
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автор: | O. V. Nikishyna |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000734013 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Gross value added as the main indicatorproductivity of enterprise
за авторством: V. F. Horiachuk, та інші
Опубліковано: (2020) -
Determining the Share of Tourism in the Gross Regional Product and the Gross Value Added of the Ivano-Frankivsk Region
за авторством: V. P. Perederko
Опубліковано: (2016) -
The formation of the Jordanian dialect macrosystem
за авторством: Yu. I. Petrova
Опубліковано: (2012) -
Competitiveness, competition, market: macrosystem aspects
за авторством: I. I. Cherleniak
Опубліковано: (2014) -
Diagnostics of value added and logistics costs indices in the chain of grain and bread products of Ukraine
за авторством: O. V. Nikishyna
Опубліковано: (2021)