Market analysis of semi-frozen of Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | T. V. Svystun, K. V. Tuz |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000734015 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Economic Efficiency of Producing the Frozen Semi-Product for Smoothie Drink
за авторством: A. M. Odarchenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Economic Efficiency of Production of Semi-Prepared Frozen Garnish "Borshchova Zapravka"
за авторством: D. M. Odarchenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Problems of Improving the Strategic Management of Trademark Portfolios in the Frozen Products Market Enterprises in Ukraine
за авторством: E. V. Titova
Опубліковано: (2014) -
Assessment of mitochondria state in frozen-thawed cells
за авторством: V. V. Timon
Опубліковано: (2006) -
Post-hypertonic stress and osmotic properties of frozen-thawed erythrocytes
за авторством: T. I. Dejneko, та інші
Опубліковано: (2011)