Modern state and trends of steady development of food industry on the example of meat processing sector
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автор: | S. Magdenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000734017 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Trends and Prospects in the Development of the Meat Processing Industry of Ukraine in the Conditions of Deepening the Trade Integration with the EU
за авторством: K. M. Vlasova
Опубліковано: (2016) -
Clustering Enterprises of the Meat Processing Industry
за авторством: V. V. Zinovchuk, та інші
Опубліковано: (2015) -
Activity of food industry enterprises of Odessa region: state and trends of development
за авторством: N. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2017) -
Antioxidant plant extracts in the meat processing industry
за авторством: A. I. Ukrainets, та інші
Опубліковано: (2016) -
Ukraine's foreign trade in meat and meat products: trends and geographical aspects
за авторством: O. V. Liakhovska
Опубліковано: (2020)