Global strategy of positioning of wine production in Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | O. Solodova, O. Golubyonkova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000734021 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Creation of local wines as a method of competitive advantages of the winery
за авторством: M. Braiko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Legal Regulation of Small-Scale Production of Wine Products in Ukraine
за авторством: T. O. Kovalenko
Опубліковано: (2018) -
Research on application of development strategies at the enterprises of the wine industry
за авторством: I. M. Aheieva, та інші
Опубліковано: (2017) -
Research areas of implementation of the strategy of diversification in the wine industry enterprises
за авторством: I. O. Sedikova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Features of accounting cost of production in the wine making industry
за авторством: O. O. Yevtushevska, та інші
Опубліковано: (2017)