Essence and classification of supplies of enterprise: theoretical and practical aspect
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | N. Kuprina, S. Polish |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000734023 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Current assets of the enterprise: theoretical and practical aspects
за авторством: N. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2018) -
Analysis of approaches to essence and classification of account receivable of enterprise
за авторством: N. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2017) -
The analysis of the financial results of the enterprise activity: theoretical and practical aspects
за авторством: N. M. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2018) -
Theoretical aspects of enterprise equity: essence and structure
за авторством: O. O. Yevtushevska, та інші
Опубліковано: (2020) -
Classification of Factors of Financial Security of Ukraine: Theoretical and Practical Aspect
за авторством: O. M. Pidkhomnyi
Опубліковано: (2015)