Statistical data on transfer factors of iodine isotopes from the diet to milk of cows
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | Ju. V. Khomutinin, V. A. Kashparov, N. M. Lazarev, L. N. Otreshko, L. V. Joshchenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Nuclear physics and atomic energy |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000745617 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Identification of protein fractions of milk cows casein complex
за авторством: A. V. Iukalo
Опубліковано: (2015) -
Useful properties of independent fatty acids in milk fat of milk of the cow and the influence of genetic factors on their content
за авторством: Z. V. Yemets, та інші
Опубліковано: (2020) -
Bioactive peptides of the cow milk whey proteins (Bos taurus)
за авторством: A. V. Yukalo, та інші
Опубліковано: (2013) -
Cow milk casein complex (Bos taurus) proteins as the precursors of bioactive peptides
за авторством: A. V. Yukalo, та інші
Опубліковано: (2012) -
Current state of 137Cs contamination of cow milk in the northern regions of Ukraine
за авторством: Ye. Levchuk, та інші
Опубліковано: (2016)