The Peculiarities of Identifying the Components of a Business Model of Restaurant Industry Enterprise
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | V. A. Hrosul, T. P. Ivanova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000750619 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Public regulation of hotel and restaurant business as a component of tourism industry
за авторством: O. S. Kamushkov
Опубліковано: (2018) -
Inventory Management as a Component of the Digitalization Process at Restaurant Business Enterprises
за авторством: D. Van, та інші
Опубліковано: (2023) -
Evaluating the Marketing Activities of the Restaurant Business Enterprises
за авторством: O. V. Zhehus, та інші
Опубліковано: (2016) -
Forming the strategy to increase the competitiveness of the restaurant business enterprises
за авторством: V. M. Yakubiv, та інші
Опубліковано: (2020) -
Technological innovations in the restaurant business for provision the competitiveness of restaurants
за авторством: H. V. Korkach, та інші
Опубліковано: (2021)