The Peculiarities of Identifying the Components of a Business Model of Restaurant Industry Enterprise
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | V. A. Hrosul, T. P. Ivanova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Business Inform |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000750619 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Public regulation of hotel and restaurant business as a component of tourism industry
за авторством: O. S. Kamushkov
Опубліковано: (2018) -
Inventory Management as a Component of the Digitalization Process at Restaurant Business Enterprises
за авторством: D. Van, та інші
Опубліковано: (2023) -
Evaluating the Marketing Activities of the Restaurant Business Enterprises
за авторством: O. V. Zhehus, та інші
Опубліковано: (2016) -
Economic strategizing and integration management of hotel and restaurant business enterprises in the hospitality industry system
за авторством: Hutsaliuk, O., та інші
Опубліковано: (2024) -
Estimating the Components of Innovative Management of Development of Enterprises of Hotel and Restaurant Industry: Methodical Aspects
за авторством: Yu. Davydova
Опубліковано: (2018)