Digitalization as a Driver of Growth of Competitiveness of the Hotel and Restaurant Business Enterprise
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | Yu. Davydova, V. D. Kolesnykova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001396425 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Place of digital trends in the sphere of hotel and restaurant business
за авторством: V. Fostolovych, та інші
Опубліковано: (2022) -
Hotel greening as a direction of hotel and restaurant business development
за авторством: L. A. Titomyr, та інші
Опубліковано: (2021) -
Strategy for Development of Hotel and Restaurant Business
за авторством: I. A. Senenko
Опубліковано: (2015) -
Quality management in hotel and restaurant business
за авторством: T. S. Tomalia, та інші
Опубліковано: (2014) -
The Formation of the System of Innovation Management of Development of Enterprises of Hotel-Restaurant Industry
за авторством: Yu. Davydova
Опубліковано: (2017)