Competitiveness of Ukrainian food enterprises. Features of assessment
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автор: | K. Stasiukova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000775435 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Ways and directions of increase the competitiveness of food industry enterprises
за авторством: M. V. Sharko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Assessment of the competitiveness of enterprises
за авторством: M. Ivanova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Assessing the Competitiveness of Enterprise by the Methods of Competitive Intelligence
за авторством: Yu. O. Bozhko
Опубліковано: (2018) -
Assessing the Investment Attractiveness of Food Industry Enterprises
за авторством: L. I. Bezhinova, та інші
Опубліковано: (2021) -
Features of Establishing Clusters of the Food Industry Enterprises
за авторством: T. V. Pulina
Опубліковано: (2015)