Influence of the level of self-organization of the firm's work on the efficiency of work of the cooking production
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автор: | L. I. Klekovkin |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Economic Herald of the Donbas |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000781968 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Improving the Model of Wages Regulation at Industrial Enterprises Depending on the Level of Productivity and Efficiency of Staff Work in the System of Production Management
за авторством: R. M. Skrynkovskyy, та інші
Опубліковано: (2019) -
Institutional System of the Fragmented International Production by Transnational Firms
за авторством: Ya. Dzhalilov
Опубліковано: (2015) -
The folk technology of cooking in pottery (XIX—XX centuries)
за авторством: O. Shcherban
Опубліковано: (2017) -
Decreasing of sodium nitrite content in cooked sausages using denitrifying microorganisms
за авторством: L. V. Bal-Prylypko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Working efficiency and its payment
за авторством: V. Klochan, та інші
Опубліковано: (2012)