Fatty Acid Composition of Cellular Lipids Pseudomonas syringae, Isolated from Cereal Agrophytocenosis
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | L. M. Butsenko, O. A. Savenko, L. A. Pasichnyk, V. P. Patyka |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000794205 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Serological Features of Bacteria Pseudomonas syringae Agroecosystems of Cereal
за авторством: L. A. Pasichnyk, та інші
Опубліковано: (2018) -
Modernization of the Pseudomonas syringae Pathovars Serogrouping Scheme
за авторством: L. A. Pasichnyk, та інші
Опубліковано: (2022) -
Physiology of growth Pseudomonas syringae pv. Atrofaciens for the effects of pesticides
за авторством: N. M. Buletsa, та інші
Опубліковано: (2016) -
Genetic Heterogenicity of Pseudomonas syringae pv. atrofaciens Strains Based on RAPD-PCR Analyse
за авторством: L. M. Butsenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
The state of the fatty acid composition of blood lipids with hyperheparinemia
за авторством: S. G. Kotjuzhinskaja, та інші
Опубліковано: (2014)