Properties of Lactococci Strains, Isolated from Traditional Dairy Products
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | I. L. Harmasheva, N. K. Kovalenko, L. T. Oleshchenko, O. M. Vasyliuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000794267 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Biological Traits of Enterococci and Lactococci Isolated from Traditional Dairy Products of Ukraine
за авторством: I. L. Harmasheva, та інші
Опубліковано: (2020) -
Resistance to Antibiotics, Decarboxylase and Haemolytic Activities of Enterococci Isolated from Traditional Dairy Products
за авторством: I. L. Harmasheva, та інші
Опубліковано: (2018) -
Ethanol Production From Starch by Yeasts Isolated From Crops and Dairy Products
за авторством: V. S. Pidgorskyi, та інші
Опубліковано: (2016) -
PH Effect on Antagonistic Activity Towards Bacteria of Yeasts Isolated From Hucul Dairy Products and Gastrointestinal Tract of Human
за авторством: M. O. Fomina, та інші
Опубліковано: (2016) -
Properties of chemolithotrophic bacteria new strains isolated from industrial substrates
за авторством: I. A. Blayda, та інші
Опубліковано: (2015)