Tolerance of Yeasts Isolated from Pickled Cucumbers to Stress Factors
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автор: | O. D. Ianieva |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Microbiological Journal |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000795718 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Biosurfactant-Producing Yeasts Isolated from Flowering Plants and Bees
за авторством: O. D. Ianieva
Опубліковано: (2013) -
Characterization, Stability and Antimicrobial Activity of Biosurfactants Produced by Candida Yeasts Isolated from Flowering Plants
за авторством: O. D. Ianieva
Опубліковано: (2019) -
Ethanol Production From Starch by Yeasts Isolated From Crops and Dairy Products
за авторством: V. S. Pidgorskyi, та інші
Опубліковано: (2016) -
Pickling to surfaces of metal in plasma of the argon
за авторством: V. L. Kapustin, та інші
Опубліковано: (2007) -
The first evidence of subgroup IB isolates of Cucumber mosaic virus in Ukraine
за авторством: T. P. Shevchenko, та інші
Опубліковано: (2015)