Hygienic characteristics of the essential component of food products and food raw materials of the industrial region
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | E. M. Biletska, V. V. Kalinicheva, N. M. Onul |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Actual problems of transport medicine: environment, occupational health, pathology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000796711 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of losses of food raw materials in the food chain
за авторством: O. A. Pivovarov, та інші
Опубліковано: (2022) -
Determination of gluten in food products and food raw materials by the method of solid phase enzyme-linked immunosorbent assay
за авторством: O. B. Golubets, та інші
Опубліковано: (2013) -
The genesis of legislative regulation of production agricultural raw materials for baby food
за авторством: R. D. Shybko
Опубліковано: (2019) -
Studies of food production and raw materials' content relatively to genetically modified ingredients
за авторством: N. B. Novak, та інші
Опубліковано: (2014) -
Food powders from plant raw materials. Classification, methods of receipt, market analysis
за авторством: Yu. F. Sniezhkin, та інші
Опубліковано: (2010)