Analysis of protein complex and isoflavones content of the soybean and chickpea seed in the connection of food direction breeding
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | O. O. Molodchenkova, V. I. Sichkar, T. V. Kartuzova, Ya. Bezkrovna, O. B. Lykhota, H. D. Lavrova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000797612 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Research of protein complex of F3 hybrids chickpea seed
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2020) -
Analysis of protein content and level of 7S and 11S globulins, their patio in the soybean seed of F6-F8 hybrid lines
за авторством: V. G. Adamovskaja, та інші
Опубліковано: (2016) -
Biochemical characteristics of checkpea (Cicer arietinum L.) seeds for selection of genotypes of food direction
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Soybean isoflavones: biological activity and application
за авторством: V. A. Baraboj
Опубліковано: (2009) -
Biochemical characteristics of soybean varieties under viral infection and different growth conditions
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2019)