Level of selection and inertional separation of inhomogeneous systems at food enterprises
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автори: | V. A. Piddubnyi, Yu. M. Khvesyk, Ya. Stadnyk, Ye. A. Petrychenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2022
|
| Назва видання: | Environmental Economics and Sustainable Development |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001399072 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Evolution of discrete local levels into an impurity band in solidified inert gas solution
за авторством: Kosevich, A.M., та інші
Опубліковано: (2007) -
Progress of inert-gas welding (Review)
за авторством: A. P. Litvinov
Опубліковано: (2009) -
Evaluation of protective coating and inert surfaces adhesion
за авторством: Vergun, L.Yu., та інші
Опубліковано: (2014) -
Food security and features of its formation at the regional level
за авторством: Ye. O. Hryhoriev
Опубліковано: (2015) -
A system of experimental studies of electric properties of rocks in the inert medium
за авторством: M. V. Kravchuk, та інші
Опубліковано: (2018)