Realization of cereals varieties potential as a way of solving the food problem
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | S. P. Vasylkivskyi, V. M. Hudzenko, V. S. Kochmarskyi, V. V. Kyrylenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000800027 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Problems of determination of pesticide residues in cereal products and the means of their solving
за авторством: S. D. Melnychuk, та інші
Опубліковано: (2009) -
Food safety management system's (HACCP) certification in Ukraine: problems and ways to solve them
за авторством: V. Novikov, та інші
Опубліковано: (2014) -
Strategy of cereals genetic improvement aimed at food safety, health promotion and industry needs
за авторством: V. V. Morhun, та інші
Опубліковано: (2017) -
Problem of a branch dictionary typology and ways to solve it
за авторством: Z. I. Komarova, та інші
Опубліковано: (2015) -
Realizing the genetic potential of the productivity of wheat varieties of different type of development under various growing conditions
за авторством: V. V. Bazalii, та інші
Опубліковано: (2017)