Key factors affecting on implementation genetic potential wheat and improving quality of grain
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | V. M. Pochynok, T. P. Mamenko, O. I. Tarasiuk |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000800052 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Grain quality of common wheat lines with Triticum kiharae genetic material
за авторством: O. A. Orlovskaja, та інші
Опубліковано: (2018) -
Unique by grain quality breeding wheat lines containing rare Gli/Glu-alleles
за авторством: V. V. Morhun, та інші
Опубліковано: (2014) -
Influence of nitrogen supply on photosynthesis, grain productivity and protein content of winter wheat
за авторством: I. M. Sheheda, та інші
Опубліковано: (2018) -
Leaves nitrogen content and productivity of winter wheat lines unique in baking quality
за авторством: O. I. Tarasiuk, та інші
Опубліковано: (2015) -
On factors affecting the quality of rail steel and rails
за авторством: A. I. Trotsan, та інші
Опубліковано: (2013)