Effects of non – allelic interactions of maize endosperm structure genes on the oil fatty acid composition
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | D. S. Tymchuk, V. V. Muzhylko, S. M. Tymchuk |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000800058 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Genetic analysis of oleic acid content in the oils of maize sugary-2 mutants
за авторством: D. S. Tymchuk, та інші
Опубліковано: (2019) -
Genetic analysis of oleic acid sontent in the oil of maize on the basis of mutation Sugary-1
за авторством: D. S. Tymchuk, та інші
Опубліковано: (2018) -
Genetic analysis of oleic acid content in the oils of maize mutants amylose extender
за авторством: D. S. Tymchuk, та інші
Опубліковано: (2020) -
Fatty Acids Composition of Microbacterium Genus Bacteria – Destructors of Oil Hydrocarbons
за авторством: O. G. Gorshkova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Effect of accelerators on oil higher fatty acid esters sulfurization
за авторством: Yu. S. Bodachivskyi, та інші
Опубліковано: (2015)