Meat performance and waste polymorphism rabbit domestic and foreign selection
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | O. V. Boiko, O. F. Honchar, O. M. Havrysh, Ye. A. Shevchenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000800066 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Microorganisms selection for fermentation of meat materials
за авторством: S. H. Danylenko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Ukraine's foreign trade in meat and meat products: trends and geographical aspects
за авторством: O. V. Liakhovska
Опубліковано: (2020) -
Meat and meat products market in Ukraine in conditions of European integration: foreign economic aspects
за авторством: M. O. Karpiak
Опубліковано: (2018) -
Associations between leptin gene and leptin receptor polymorphisms and the meat quality of ukrainian large white pigs
за авторством: V. M. Balatskyi, та інші
Опубліковано: (2022) -
THERMAL DISPOSAL OF BONE WASTE OF MEAT FACILITIES WITH RECEIVING PHOSPHORUS FERTILIZERS
за авторством: Klius, V., та інші
Опубліковано: (2022)