Anticrisis regulation of export-import activity of Ukrainian wine-making
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | S. A. Bondarenko, V. V. Rummo, V. R. Niziaieva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000817434 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Features of accounting cost of production in the wine making industry
за авторством: O. O. Yevtushevska, та інші
Опубліковано: (2017) -
The innovative components of strategic development of the wine-making enterprises of Ukraine
за авторством: O. B. Tkachenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Development of Customs Regulation of Export-Import Activities in the Conditions of Using the Innovative Capacity of Enterprises
за авторством: Ye. Kuzmin, та інші
Опубліковано: (2020) -
Anticrisis potential of the economic patriotism
за авторством: V. N. Tarasevich
Опубліковано: (2015) -
Anticrisis potential of the economic patriotism
за авторством: V. M. Tarasevych
Опубліковано: (2015)