Activity of food industry enterprises of Odessa region: state and trends of development
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | N. Kuprina, Kh. Baraniuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000817435 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The efficiency of the enterprises of food industry of Odessa region: practical aspect
за авторством: N. M. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2015) -
Technological entrepreneurship as a tool for the development of production and efficiency of activities in the food industry
за авторством: N. M. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2022) -
Methodological approaches to the management of enterprise restructuring food industry in Ukraine
за авторством: N. M. Kuprina
Опубліковано: (2012) -
Trends in the Establishing Reputation Capital of the Food Industry Enterprises
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2015) -
Trends in business development in Ukraine and Odessa region
за авторством: M. D. Baldzhy
Опубліковано: (2015)