Estimation of the risk level of the activity at the baking industry enterprises in long-term period
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автор: | V. A. Shalenyi |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000817437 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Quantitative analysis of the risk level of business activities of enterprises: key indicators
за авторством: V. A. Shalenyi
Опубліковано: (2018) -
Specific Features of Diagnostics of Efficiency of Management of Innovation Risks at Enterprises of the Baking Industry (Cost-is-no-object Approach)
за авторством: U. V. Bilynska
Опубліковано: (2014) -
System-management functions estimated costs baking industry in a competitive environment
за авторством: H. M. Kolisnyk
Опубліковано: (2015) -
Some Aspects of Improving the Management System of Enterprises of the Baking Industry in Ukraine
за авторством: Ostrovetskyy, V.
Опубліковано: (2021) -
Some Aspects of Improving the Management System of Enterprises of the Baking Industry in Ukraine
за авторством: V. Ostrovetskyy
Опубліковано: (2021)