Management of professional-qualification development of employees in winery industries
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автор: | I. O. Sedikova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000817442 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Professional and Qualification Structure of Labour Resources of Industrial Enterprises
за авторством: H. V. Nazarova, та інші
Опубліковано: (2013) -
Implementation of the concept of STEM education in the system of qualification development of pedagogical employees
за авторством: I. M. Vitenko, та інші
Опубліковано: (2022) -
The developing trends of the Italian and Ukrainian viticulture and wineries
за авторством: O. Kalaman, та інші
Опубліковано: (2017) -
Implementation of functional strategies at wineries
за авторством: I. M. Aheieva, та інші
Опубліковано: (2019) -
The marketing aspect of innovative wineries
за авторством: S. A. Bondarenko
Опубліковано: (2017)