The Instrumentarium for Providing the Competitiveness of Exports of the Food Industry Products of Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автор: | Yu. M. Tunitska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000819887 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Peculiarities of the export of the finished products by the enterprises of the food industry of Ukraine
за авторством: T. Mirzodaieva, та інші
Опубліковано: (2017) -
Normative providing of planning and control of quality of products as basis of competitiveness of food industry enterprises
за авторством: H. M. Tarasiuk
Опубліковано: (2010) -
Normative providing of planning and control of quality of products as basis of competitiveness of food industry enterprises
за авторством: L. O. Vasylkevych
Опубліковано: (2010) -
The Methodical Instrumentarium for Providing Consistency of the Levels of Competitiveness of Human Resources and Enterprises in the Labor Market
за авторством: O. M. Yastremska, та інші
Опубліковано: (2016) -
The Methodical Instrumentarium for Ensuring the Competitiveness of Potential of the Construction Industry Sector
за авторством: Ye. V. Kovalenko-Marchenkova
Опубліковано: (2016)