Adsorption removal of anthocyanins from red cabbage extracts by bentonite: statistical analysis of main and interaction effects
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | L. M. Soldatkina, V. O. Novotna |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Chemistry, physics and technology of surface |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000821667 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Equilibrium and thermodynamic studies of anthocyanin adsorption on fibrous cation exchanger FIBAN K-1
за авторством: L. M. Soldatkina
Опубліковано: (2023) -
Contaminants removal by bentonite amended slow sand filter
за авторством: Sudhakar M. Rao, та інші
Опубліковано: (2013) -
Reactive Red 120 dye removal from aqueous solution by adsorption on nano-alumina
за авторством: Niri M. Vosukhi, та інші
Опубліковано: (2014) -
Determination of dispersion of zucchini and cabbage powders
за авторством: M. I. Pohozhykh, та інші
Опубліковано: (2013) -
Callusogenesis features of anthocyanin contrasting varieties of Lactuca sativa L
за авторством: Yu. V. Pryimak, та інші
Опубліковано: (2020)