Study of the properties of pumpkin seed processing products
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автори: | V. S. Kalyna, M. V. Lutsenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2022
|
| Назва видання: | Science, technologies, innovations |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001407053 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Symbiotic properties and seed productivity of soybean in field conditions under various methods of seeds treatment with fungicides
за авторством: A. V. Pavlyshche, та інші
Опубліковано: (2018) -
Changes in polysaccharide complex of cell walls of the pumpkin seedlings cotyledons under different level of source-sink relations during germination
за авторством: I. V. Poprotska
Опубліковано: (2014) -
The growth and seed production of Scots pine in the geoactive zones
за авторством: M. V. Rogozin
Опубліковано: (2016) -
The applicability of genetic markers in seed production of conifers
за авторством: I. I. Korshikov
Опубліковано: (2014) -
Studying the composition and anti-radiation properties of sage (Salvia officinalis L.) in wheat seeds
за авторством: E. N. Shamilov, та інші
Опубліковано: (2024)