Analysis of losses of food raw materials in the food chain
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | O. A. Pivovarov, Yu. Mykolenko, Ya. V. Hez |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Science, technologies, innovations |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001407058 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Ways to reduce food losses and food waste
за авторством: I. O. Sedikova, та інші
Опубліковано: (2019) -
Hygienic characteristics of the essential component of food products and food raw materials of the industrial region
за авторством: E. M. Biletska, та інші
Опубліковано: (2017) -
Food as a countermeasure to SARS-COV-2
за авторством: O. A. Pivovarov, та інші
Опубліковано: (2022) -
Food powders from plant raw materials. Classification, methods of receipt, market analysis
за авторством: Yu. F. Sniezhkin, та інші
Опубліковано: (2010) -
Determination of gluten in food products and food raw materials by the method of solid phase enzyme-linked immunosorbent assay
за авторством: O. B. Golubets, та інші
Опубліковано: (2013)