Peculiarities of inhibition of α-amylase from wheat grain with sodium phytate
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | A. A. Khakimzhanov, D. A. Shansharova, B. Tilegen, V. A. Kuzovlev |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000845639 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Gibberellic and abscisic acids as a-amylase regulators in scutellum and aleurone layer from wheat grain
за авторством: N. S. Mamytova, та інші
Опубліковано: (2014) -
The genetic control of the α-amylase isozymes of the durum wheat (triticum durum Desf.)
за авторством: Prokopyk, D.O., та інші
Опубліковано: (2009) -
Modification of wheat starch by different amylases
за авторством: L. V. Kapreljants, та інші
Опубліковано: (2008) -
Polymorphism of alpha-amylase of soft wheat
за авторством: O. M. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Reduction of phytate content as a means of barley biofortification on grain mineral composition
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2019)