Peculiarities of the export of the finished products by the enterprises of the food industry of Ukraine
Збережено в:
| Дата: | 2017 |
|---|---|
| Автори: | T. Mirzodaieva, L. Sierova, S. Nechyporuk |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2017
|
| Назва видання: | Environmental Economics and Sustainable Development |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000861107 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Instrumentarium for Providing the Competitiveness of Exports of the Food Industry Products of Ukraine
за авторством: Yu. M. Tunitska
Опубліковано: (2017) -
Statistical assessment of formation of foreign trade of Ukraine in finished food products
за авторством: P. O. Antoniuk, та інші
Опубліковано: (2021) -
Assessment of the the ukrainian economy's dependence on the import of finished industrial products
за авторством: L. Y. Sozanskyi
Опубліковано: (2018) -
Formation of export strategy conditions for development of enterprises of the agro-food complex of Ukraine
за авторством: O. P. Oshchepkov, та інші
Опубліковано: (2018) -
Technique of Low Temperature Processing of Ground Beef Meat Semi-Finished Products, Modified with Food Supplement ‘Magnetofood'
за авторством: L. I. Yurchenko, та інші
Опубліковано: (2018)