Effect of the phase state on the mutual solubility of nanostructured water and sucrose
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | T. V. Krupskaja, N. V. Borisenko, V. V. Turov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000867460 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Interaction of soluble carbon nanostructures with aromatic solvents
за авторством: N. S. Anikina, та інші
Опубліковано: (2013) -
Interfacial and temperature behaviors of water and solutions bound to water-soluble lignin powder
за авторством: V. M. Gun’ko, та інші
Опубліковано: (2024) -
Compatible osmolites proline and sucrose in experimental tobacco plants under effect of lethal water stress
за авторством: Ye. Serhieieva, та інші
Опубліковано: (2016) -
Effect of sucrose on expression of Apx genes upon heat stress
за авторством: I. I. Panchuk, та інші
Опубліковано: (2017) -
Hydration features of composite systems based on high-dispersed silica and sucrose in different media
за авторством: V. V. Turov, та інші
Опубліковано: (2017)