Affordability of food as a key condition of food security of household
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | R. Mudrak, Yu. Tsymbalyuk, L. Fytsyk, Ch.-H. Puah |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Economic annals-XXI |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000936098 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Convergence of Profitable Groups of Households by the Consumption of Food Products as a Condition for Strengthening the Food Security
за авторством: O. V. Piskunova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Food Security in a Pandemic
за авторством: S. V. Tiutiunnykova, та інші
Опубліковано: (2020) -
Key directions of innovative development of the food industry
за авторством: K. H. Vasylchenko
Опубліковано: (2014) -
Assessment of food security in the region
за авторством: O. R. Kondra
Опубліковано: (2014) -
Analysis of investment resources' impact on food security condition
за авторством: H. O. Pruntseva
Опубліковано: (2020)