Stages of improvement of strategic planning at food enterprises
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автор: | Yu. V. Zhuravel |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2017
|
Назва видання: | Socio-economic problems of the modern period of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000978510 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Directions and functions of strategic planning at food industry enterprises
за авторством: Yu. V. Zhuravel
Опубліковано: (2016) -
The process of forming of strategic planning at an enterprise
за авторством: M. V. Hryhortsiv, та інші
Опубліковано: (2017) -
Application of strategic planning for maintenance of food enterprises' efficient activity
за авторством: N. M. Popadynets
Опубліковано: (2018) -
Researching and Improving the Strategic Planning of the Foreign Economic Activity of Enterprise
за авторством: V. A. Yevtushenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
The Directions of Improvement of Strategic Planning at the Regional Level
за авторством: Ye. P. Kozhanova, та інші
Опубліковано: (2018)