Encapsulation of cellular suspensions of lactic bacteria with silica
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | T. V. Krupska, V. V. Turov, M. D. Tsapko, J. Skubishevska-Zieba, R. Leboda |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Chemistry, physics and technology of surface |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001225814 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Effect of Disperse Silica on Bound Water in Frozen Cellular Suspensions
за авторством: V. V. Turov, та інші
Опубліковано: (2002) -
Properties of composite systems based on suspensions of lactobacillus and silica
за авторством: T. V. Krupska, та інші
Опубліковано: (2022) -
Bound Water in Starch Hydrogels with High Dispersed Silica
за авторством: V. V. Turov, та інші
Опубліковано: (2005) -
State of the water in brain tissue and its impact on silica encapsulation
за авторством: T. V. Krupskaja, та інші
Опубліковано: (2019) -
Probiotics Based on Lactic Acid Bacteria for Aquaculture
за авторством: O. M. Vasyliuk, та інші
Опубліковано: (2023)