States of water vs. temperature in differently hydrated kefir grains
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автори: | V. M. Gunko, V. V. Turov, T. V. Krupska, A. P. Golovan, E. M. Pakhlov, M. D. Tsapko, J. Skubiszewska-Zieba, B. Charmas |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | Chemistry, physics and technology of surface |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000487751 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Hydration features of composite systems based on high-dispersed silica and sucrose in different media
за авторством: V. V. Turov, та інші
Опубліковано: (2017) -
Temperature behavior of water and n-decane bound to nanosilica or poly(methylsiloxane)
за авторством: V. V. Turov, та інші
Опубліковано: (2015) -
Colligative properties of various liquid blends vs. temperature under confined space effects in pores of different adsorbents
за авторством: V. M. Gun’ko, та інші
Опубліковано: (2024) -
Nanostructured composites with precipitated silica – Ni crystallites coated by char with carbonized starch
за авторством: V. M. Gun'ko, та інші
Опубліковано: (2023) -
Interfacial behavior of low- and high-molecular weight compounds vs. temperature and confinement effects
за авторством: V. M. Gunko, та інші
Опубліковано: (2014)