Effect of goodwill to improve competitiveness in tourism
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | Ye. Kylynchuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000490673 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Improvement of the Competitiveness of Tourism Product of Region
за авторством: O. S. Hrynkevych, та інші
Опубліковано: (2009) -
Reasons and Prerequisites of Goodwill Devaluation in the Ukrainian Banking Sector
за авторством: O. P. Kundria-Vysotska, та інші
Опубліковано: (2014) -
Analysis of the disclosure of information about intangible assets and goodwill in the financial statements of the European banks
за авторством: Yu. O. Kolchar
Опубліковано: (2014) -
Kyiv ancient antiquities and business of goodwill in the early XIX century (based on personal origin sources)
за авторством: T. Ananieva
Опубліковано: (2015) -
Recognition of Internally Generated Goodwill as an Identifier of the Valuation of Intangible Assets in the Management Accounting System of Enterprise
за авторством: S. V. Labunska, та інші
Опубліковано: (2022)