The internal control of efficiency of labor in the food industry
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автор: | S. O. Mahdenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000490675 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Optimization of the capital-labor ratio in the food industry based on production functions
за авторством: V. O. Yankovyi, та інші
Опубліковано: (2016) -
Problems of increasing economic efficiency in the food industry
за авторством: K. O. Voitenko
Опубліковано: (2014) -
The efficiency of the enterprises of food industry of Odessa region: practical aspect
за авторством: N. M. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2015) -
Automated process control of evaporation for assortment product of food industry
за авторством: V. V. Ivashchuk, та інші
Опубліковано: (2016) -
Technological entrepreneurship as a tool for the development of production and efficiency of activities in the food industry
за авторством: N. M. Kuprina, та інші
Опубліковано: (2022)