Cuisine of Orthodox Cloisters of the World. Mańko M. Kuchnia klasztorów prawosławnych. – Kraków, 2008
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | L. Artiukh |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Folk art and ethnology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000504169 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Pidgorodysche cloister basen on written and archaeological sources
за авторством: Ya. Berest
Опубліковано: (2018) -
National Cuisine in Context of Modern Market Requirements
за авторством: H. Bondarenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Ceramic tiles without glaze from the excavations of Univ cloisters
за авторством: R. Berest
Опубліковано: (2016) -
The Processes of Transformation in the Ukrainians' National Cuisine at the Turn of the 20th – 21st Centuries
за авторством: V. Borysenko
Опубліковано: (2021) -
Rescuing archeological researches in Krakow suburb of Lviv
за авторством: N. I. Voitovych, та інші
Опубліковано: (2020)