Problem of genetically modified food safety: a toxicologist's view
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | E. L. Levitsky |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000510672 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Problems of food market functioning in the context of provision of Ukraine's food safety
за авторством: V. P. Hmyria
Опубліковано: (2020) -
Studies of food production and raw materials' content relatively to genetically modified ingredients
за авторством: N. B. Novak, та інші
Опубліковано: (2014) -
Evaluation of the impact of using genetically modified products on food security condition
за авторством: O. O. Krynytska, та інші
Опубліковано: (2019) -
Strategy of cereals genetic improvement aimed at food safety, health promotion and industry needs
за авторством: V. V. Morhun, та інші
Опубліковано: (2017) -
Capitalization of food producers in the aspects of food safety
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2020)