Purification and physico-chemical properties of Penicillium tardum α-l- rhamnosidase
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | O. V. Hudzenko, L. D. Varbanets |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000513325 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Optimization of cultivation conditions of Penicillium tardum – the α-l- rhamnosidase producer
за авторством: O. V. Hudzenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Influence of Metal Ions and Specific Chemical Reagents on the б-L-Rhamnosidase Activity of Penicillium tardum
за авторством: O. V. Hudzenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Germanium (IV) Complexes with Gluconic Acid as Effectors of Penicillium tardum and Eupenicillium erubescens α-L-Rhamnosidases
за авторством: O. V. Gudzenko, та інші
Опубліковано: (2023) -
Penicillium sp. — producer of extracellular α-L-rhamnosidase
за авторством: O. V. Hudzenko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Germanium (IV) Complexes with Gluconic Acid as Effectors of Penicillium tardum and Eupenicillium erubescens α-L-Rhamnosidases
за авторством: Gudzenko, O.V., та інші
Опубліковано: (2023)