Physico-chemical properties of Achromobacter sp. Б-amylase
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автори: | K. V. Avdiiuk, L. D. Varbanets, P. P. Zelena, V. V. Shepelevych |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | Microbiological Journal |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000513326 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The effect of metal ions and chemical reagents on the activity of Achromobacter sp. 7A α-amylase
за авторством: K. V. Avdiiuk, та інші
Опубліковано: (2016) -
The effect of metal iones and specific chemical reagents on the activity of Aspergillus flavus var. Oryzae and Bacillus subtilis α-amylases
за авторством: K. V. Avdiiuk, та інші
Опубліковано: (2015) -
α-Amylases of Aspergillus flavus var. Oryzae and Bacillus subtilis: the substrate specificity and resistance to a number of chemically active substances
за авторством: K. V. Avdiiuk, та інші
Опубліковано: (2013) -
Microbial αamylases: isolation, purification and practical usage
за авторством: L. D. Varbanets, та інші
Опубліковано: (2008) -
Production and properties of α-amylase from Bacillus sp. BKL40
за авторством: O. I. Kubrak, та інші
Опубліковано: (2009)