Concentration and Competition in the Global Meat Market
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автор: | Yu. H. Bocharova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | Business Inform |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000521778 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Legal enforcement of the competitiveness of the meat-processing enterprises products in the European market
за авторством: Yu. V. Diachenko
Опубліковано: (2017) -
The Strategic Directions of Meat and Meat Products Market Development
за авторством: V. V. Ivanyshyn, та інші
Опубліковано: (2018) -
Theoretical and Methodological Aspects of Forming the Marketing Policy at Enterprises on the Market of Meat and Meat Products
за авторством: N. L. Savytska, та інші
Опубліковано: (2015) -
Incremental and iterative models of implementation of the strategy for innovational infrastructure development in Ukraine under global competition conditions
за авторством: Yu. H. Bocharova
Опубліковано: (2018) -
Meat and meat products market in Ukraine in conditions of European integration: foreign economic aspects
за авторством: M. O. Karpiak
Опубліковано: (2018)