Application of vacuum infiltration in cryopreservation of isolated grape buds
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | A. I. Prystalov, O. M. Bobrova, L. H. Kulieshova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001236582 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Cryopreservation of grape buds
за авторством: A. I. Prystalov, та інші
Опубліковано: (2020) -
Grape phenols: structure, antioxidant activity applications
за авторством: V. A. Baraboj
Опубліковано: (2009) -
Effect of Moisture Level of Grape Germplasm on Its Viability After Using Different Methods and Terms of Hypothermic Storage
за авторством: A. I. Prystalov
Опубліковано: (2017) -
Preparation and characterization of diamond–silicon carbide–silicon composites by gaseous silicon vacuum infiltration process
за авторством: Liu, R.J., та інші
Опубліковано: (2014) -
Preparation and characterization of diamond–silicon carbide–silicon composites gaseous silicon vacuum infiltration process
за авторством: R. J. Liu, та інші
Опубліковано: (2014)