Trends, achievements and prospects of biotechnology in the food industry
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | L. V. Bal-Prylypko, M. V. Patyka, B. I. Leonova, E. R. Starkova, A. I. Brona |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000528422 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Biotechnologies of meat products manufacture. current state
за авторством: L. V. Bal-Prylypko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Decreasing of sodium nitrite content in cooked sausages using denitrifying microorganisms
за авторством: L. V. Bal-Prylypko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Bacterial acyl homoserine lactones in plant priming biotechnology: achievements and prospects of use in agricultural production
за авторством: L. M. Babenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Problems and prospects of milk baby food trends in Ukraine
за авторством: E. N. Strelina, та інші
Опубліковано: (2014) -
Specialization of the agri-food export of Ukraine: trends, drivers, prospects
за авторством: O. V. Shubravska
Опубліковано: (2021)