Main trends of production and consumption of fish and fish products in Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | V. A. Samofatova, Yu. P. Pankiv |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000531754 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Current state of fishing industry of Ukraine
за авторством: V. Samofatova, та інші
Опубліковано: (2020) -
Forming of size of suggestion of fish products
за авторством: Дун, Ли
Опубліковано: (2008) -
The market development strategy fish processing industry in Ukraine
за авторством: V. A. Samofatova, та інші
Опубліковано: (2015) -
Fishing at Pokuttia
за авторством: Ya. Taras
Опубліковано: (2017) -
Modern problems and progress of regional fish-industry complex trends
за авторством: I. V. Hanzhurenko
Опубліковано: (2013)