Optimization of the capital-labor ratio in the food industry based on production functions
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | V. O. Yankovyi, N. V. Melnyk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000531755 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Optimization of the capital-labor ratio of industrial enterprises using production functions
за авторством: O. H. Yankovyi, та інші
Опубліковано: (2019) -
The ratio of the dynamics of labor productivity and capital-labor ratio as an indicator of optimal coordination of fixed assets and the number of staff at an enterprise
за авторством: O. H. Yankovyi, та інші
Опубліковано: (2020) -
Capital-labor ratio in Ukraine's machine building: reality and optimality
за авторством: O. H. Yankovyi, та інші
Опубліковано: (2018) -
Capital-labor ratio in Ukraine's machine building: reality and optimality
за авторством: A. G. Jankovoj, та інші
Опубліковано: (2018) -
The internal control of efficiency of labor in the food industry
за авторством: S. O. Mahdenko
Опубліковано: (2016)