Formation of motivation wineries based on innovative technologies
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | S. A. Bondarenko, S. V. Selikhov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000531758 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The marketing aspect of innovative wineries
за авторством: S. A. Bondarenko
Опубліковано: (2017) -
Typing innovations in promoting innovation of balance wineries
за авторством: S. A. Bondarenko
Опубліковано: (2015) -
Implementation of functional strategies at wineries
за авторством: I. M. Aheieva, та інші
Опубліковано: (2019) -
The developing trends of the Italian and Ukrainian viticulture and wineries
за авторством: O. Kalaman, та інші
Опубліковано: (2017) -
Management of professional-qualification development of employees in winery industries
за авторством: I. O. Sedikova
Опубліковано: (2017)