Socio-psychological mechanisms of adaptation experts in the food industry
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автори: | G. V. Angєlov, A. V. Cherkasskij |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000531762 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Psychological features of the functioning of the management teams in the food industry
за авторством: G. V. Angelov, та інші
Опубліковано: (2017) -
Psychological features of selection of managerial staff are in modern food industry
за авторством: G. V. Angelov, та інші
Опубліковано: (2015) -
Socio-psychological factors and adaptive potential of non-Christian cults: Ukrainian context
за авторством: A. Oleksenko
Опубліковано: (2010) -
Adaptive management for potential of sustainable development enterprises of food industry
за авторством: V. A. Samofatova
Опубліковано: (2016) -
Socio-Psychological Aspects of Entrepreneurial Motivation
за авторством: V. M. Luhova, та інші
Опубліковано: (2017)